top of page

Qui hi ha darrere d'aquest projecte?

Som l’Elena Bayo i l’Andoni Riera, artífexs de RB Sidra i pioners en  l’elaboració de sidra catalana, una fusió de la tradició gastronòmica basca i lleidatana. 


Vam deixar enrere la nostra vida a la gran ciutat per dedicar-nos a la natura i a la pagesia. Com amants de la cuina local i dels productes autòctons, vàrem iniciar un projecte de vida sota una filosofia pròpia: RB Sidra, elaboradors de sidra catalana.

La nostra missió des dels inicis va ser donar valor afegit a la producció d’una fruita molt típica de la zona de l’Urgell, la poma, per elaborar una beguda diferenciadora elaborada amb matèria prima de proximitat.

BR_098_RieraBadias_210304.jpg
BR_061_RieraBadias_210304.jpg

RB Sidra neix a l’Urgell a la Plana de Lleida, un projecte emparat per un entorn rural i humil però amb gran riquesa agroalimentària. El seu microclima es caracteritza per hiverns molt freds i plens de boira en contrast amb estius calorosos i secs. Aquest contrast provoca una matèria primera única d’una qualitat excel·lent.

 

L’Urgell, la meca de les pomes!
Indret ideal per a l’elaboració de begudes artesanals & saludables, elaborades amb fruita de productors locals.

Curiós, oi? Que en un lloc com Lleida, entorn agrícola per excel·lència i gran productor de pomes, no s’elaborés sidra. Així que, ens vam posar mans a l’obra!

Després d’anys de recerca i experimentació, pots trobar al mercat el resultat del nostre I+D, la sidra natural
Riera Badias i el nostre escumós de poma, el Pomarell.

 

Nombrosos professionals del sector de la restauració i del món gourmet ja inclouen RB Sidra com a proveïdors de begudes d’una qualitat excel·lent, diferents, innovadores i properes.


La sidra 100% catalana,

una oportunitat per sorprendre!


BR_074_RieraBadias_210304.jpg
bottom of page