Què és la Sidra Catalana?

La sidra catalana és una beguda artesanal, saludable i natural amb un sabor únic, intens i amable.

L’elaborem a partir de les varietats tradicionals de pomes
Golden i amb Granny Smith recent collides de l’arbre. Aquests tipus de pomes són ideals per a la producció de sidra degut a les seves propietats organolèptiques. La varietat Granny Smith li aporta acidesa, mentre que la varietat Golden l’equilibra amb el seu punt dolç.

BR_002_RieraBadias_210304.jpg
BR_023_RieraBadias_210304.jpg
BR_016_RieraBadias_210304.jpg

Què fa diferent la Sidra Catalana?

Un nou concepte de sidra artesana única, elaborada íntegrament a Catalunya. Una acidesa i dolçor equilibrades respecte a les sidres basques/asturianes i les franceses o angleses.

Un tret diferencial de la nostra sidra és la matèria primera que utilitzem en el seu procés d’elaboració, les pomes.
Lleida és una de les regions productores de poma més importants de Catalunya.

A banda de la matèria primera, la nostra sidra natural Riera Badias o el nostre escumós de poma Pomarell es diferencien pel seu
procés d’elaboració artesanal, similar al de qualsevol vi i/o cava/escumosos.

Les seves característiques i propietats ofereixen a aquest producte una palativitat excel·lent i diferenciadora, ja que actualment
no existeix cap producte igual al mercat.

La nostra sidra conté un percentatge menor d’alcohol respecte a altres begudes similars. La nostra inquietud rau en elaborar un producte gourmet més
saludable, ric en antioxidants, baix en sulfits, i sense cap mena d'additiu.